Ett riktigt slavgöra.

Nu var jag allt lite fyndig där tycker jag. Jag har mina ljusa stunder. Skolarbete och åter skolarbete, det känns som om det är det ända jag gör nu för tiden. Sitter här och degar framför skärmen, somsagt ett riktigt slavgöra. Känner som om mina skinkor snart skall domna bort av alla inaktiva aktiviteter bestående av lite klickande på ett tangentbord. Fast om man skall se det från den ljusa sidan så får jag jättemycket motion i fingararna, då på det viset är det iallafall något som håller sig i trimm. *host. host*

Efter att varit upp långt in på natten igår, rabblandes en massa HTML.koder så kom jag säng. Jag tror nästa att jag sov och drömmde i HTML, eller i den lite mer avancerade formen JAVA-script. Hihi, vad nördig jag känner mig när jag rabblar i alla dessa termer, LOL !

Nej nu måste jag fortsätta med mitt slavarbete, så att jag kan lämna in det på onsdag.

Lugnet efter stormen!

YES, nu är äntligen min blogg layout färdig. Det tog mig hur lång tid som hälst att bli färdig, stängde nog inte av fören vid 2 två igår, eller rättare sagt idag. Ganska nöjd faktiskt, vad tycker ni? Jag lyckades tämja koderna, och nu har lugnet lagt sig igen.

Ny dag nya möjligheter som man brukar säga, snart bär det av till skolans panikartade värld. nja så hemskt är det kanske inte, jag har mycket att göra. Det här är ju sista terminen, så den 5 juni tar jag STUDENTEN ! Det kommer bli så otroligt skönt. Sedan efter det väntar en hel sommar med camping forsränning och endlösa dagar med min älskling. Det kan inte bli bättre, eller hur?!

Nej nu väntar duschen på att jag skall komma på visit. Detta gör sig påminnt av det otroligt feta och stripipiga hår som hänger från mitt huvud. Haha, en riktig liten slusk, skulle jag påstå.

En riktig Noob!

Hehe, nu har jag allt gett mig ut på djupt vatten. Min allra första blogg, hur skall det här gå egentligen. Jag känner mig för tillfället totalförvirrad, men när det lägger sig kommer nog detta att bli bra. Jaja, jag skall nu sitta och fippla lite med de här OTROLIGT fula stilmallarna och se om jag kan få bukt på dem. Jag går ju trots allt webdesign, så jag skall nog kunna lura ut även de slingrigaste HTML-koderna.

RSS 2.0