Bloggen är ...

Bloggen är under uppbyggnad,
skit ful just nu,men den kommer snart att bli mer
visuellt tilltalande, jag lovar.

Latmask nummer 1

blubb
Sovrummet har sedan tv:ns innkommade blivit den plats som jag spenderar mest tid på. En anningens tragiskt för man blir en aningens asocial när man är tvungen att titta på alla egentligen dåliga sopor som går på efermiddagarna. Fast jag har ännu inte sjunkigt till "Glamors" nivå ännu. Vilket gör det hela lite mer försvarbart, eller inte?!

Snart är det dags att sjunga upp i Trollhättans kammarkör, så nu lever jag nästan i ett konstant brus av Brahms bullrande barryton sångare och maffiga orkestar. Så jag hoppas att det går bra imorgon,jag har en hel konsert att lära in på väldigt kort tid, om jag kommer med i kören imorgon. Så jag håller verkligen tummarna för att det ska gå bra, har inte hunnit bli riktigt nervös ännu, men det kommer säkert komma imorgon vid frukostbordet. Funderar stakt på att sova med hörlurarna och  ha på musiken på svag volym så kanske man lär sig under tiden man sover. Fast jag har sett mythbusters göra ett sådant test och det funkade inte. Försökspersonen visst inte mer om fotboll än vad hon gjorde innan hon gick och la sig. Så det kanske är ett dö försök, bättre att få en utvilande nattsömn istället, och försöka drömma musiken istället, som kanske är mer effektivt. Vad vet jag!?

Latmask numero uno, erst, first, yxi, det kan man kalla mig just nu. Ligger som en valross tvärs över sängen och mölar kola, inte bra. Skulle egentligen gå till gymmet, men jag däckade vid tre och sov fram till sex så det belv inte så mycket tid kvar. Så jag får försöka imorgon kanske efter kören. MÅSTE annars har  jag bara tränat en gång den här veckan, och det är under all kritik. Men jag är duktig och går till och från skolan varjedag och det är en haltimmes prommenad ungefär, så lite får jag allt röra på fläsket.

Nä,nu ska jag inte berätta alla smaskiga saker som pågår i mitt liv, för vad har ni annars att se fram emot nästa gång ni kommer hit, eller hur?!
//Over and out

Nu är det över...

Nästan...

Igår hade vi vår slutgiltliga redovining av vårt grupparbete och idag på portfolion. Det är så skönt att alla denna kodningen är över. Iallafall för den här gången. Behöver inte tänka på den förens på måndag då vi ska göra lite kompleteringar på vårt grupparbete, men mer än så blir det inte.

Sitter hemma i stenungsund nu, skönt att vara hemma igen. Fast såklart saknar jag Trollhättan där allt jag har kärt finns. Han ville inte följa med ned den här gången, så jag fick snällt sätta mig på tåget och bussen själv. Träffade en helskön gubbe på bussen mellan Göteborg och Stenungsund, Kenneth hette han. Han kunde väl varit runt 35-45 eller tilloch med äldre, svårt att avgöra en persons ålder. Vi pratade vitt och brett om olika saker och han kom fram till att hans favorit film är ensamma hemma, med den blonde lilla killen. Ska inte en försöka ge mig in på att försöka stava hans namn. Enligt Kenneth finns det tre stycken filmer och han rekomenderade 3, för den tyckte han var bäst. Men han var jättetrevlig även om han verkade vara lite bakom flötet. Men vem är jag att dömma, kan ju själv ha en skruv lös ibland.

Imorgon bär det av på lotta möte, längesedan jag var med på ett möte eftersom skolan tar så mycket tid. Lottakåren är en del av försvarsmaktens frivilligorganisationer, lägger upp en länk här om någon är intresserad om att få veta mer. www.svenskalottakaren.se

Ska upp tidigt imorgon, för mötet börjar kl 11 och jag blir hämtad halv, så nu ska jag dra min till kojs. Godnatt och sov så gott, det ska jag göra iallafall.

Veckans visdoms ord



Varför ljuga när det finns så många sätt att säga sanningen på.



Dagen D

Idag gäller det efter hela denna långa tid av kodning och frustation. Idag är det redovisning. Projektarbetet som vi har jobbat med under många veckor nu. Är lite smått illamående av tanken, för jag är inte helt nöjd med vad vi har åstakommat. jag tror att vi hade kunnat gjort mycket bättre om vi hade strukturerat upp oss bättre. Men nu ska  jag inte sitta jär och gnälla. Det finns inget jag kan göra nu, måste bara komma på en "killer" motivering på redovisningen sen.

Han skriva färdigt min portfoliorapport nu på morgonen, fick gå upp vid sju för den skulle vara inne nu klockan 9. Lämnade in den 09.01. haha. Jag hade på nått sett förträngt att vi var tvugna att skriva individuella rapporter såsom grupp. Så så stämningen var lätt kaotiskhär igår. Men nu ska jag se till att jag lugnar ned mig, för det kommer jag behöva.

Tänkta att jag kunde lägga upp några print screens på min hesida så ni kan se hur den ser ut, eftersom jag inte får in den på serven.

Hemsida

Detta är det som jag har gjort under några månader av tålamods krävande kodning. Detta är tragsikt npg min tredje, eftersom jag har shabblat bort den två gånger innan pågrund av små patetiska fel jag gjorde. Men förengångs skull känner jag mig faktiskt nöjd över vad jag har gjort. Så tummen upp för mig!

Ska inte vara i skolan fören klockan 11. Så nu skall jag sätta mig och mysa framför tv:n och njuta av snön som faller utanför. Väldigt vackert. Men jag får bylsa på mig ordentligt när jag går ut sedan, kommer se ut som en tvättäkta michellingubbe :D

//Over and out.

AArrggghhh!

arg





Varför svarar inte lärare när man behöver dem som mest?

-Typiskt!

Får väl sitta här och vänta en stund till.

Uppe igen!

Satt uppe nästa hela natten med en ny design och så syns den inte, typiskt. Men det är ju sådant här mitt liv har bestått av de senaste veckorna. Html kodning upp över öronen, så det ska bli skönt att få lämna in skiten imorgon och få börja på ljudkursen.

Ute skiner solen och himlen är helt blå, kanske skulle ta och gå ut en stund sedan, hoppas jag iallafall. Har lovat att hjälpa en kompis med hennes hemsida med, så vi kommer nog sitta här tills det är mörkt. Sen kommer jag vara för trött för att göra någonting. Måste pallra mig till gymmet med, *pust* om jag hinner.

Som ni kanske vet, ni som har varit inne här någongång ibland, så är jag inte jättebra på att uppdatera. Men jag ska göra ett försök igen, och förhoppningsvis kunna ge er intressanta saker om mitt liv.

None

Ska hem till helgen och funderar på om jag skall ta med mig mina pappiljotter upp hit. Hade varit kul att ha lockigt hår någongång ibland. Men först ska jag se till att få en klipptid och fräscha till mig, mitt hår ser ut som en höstack just nu.

Nu får jag återgå till slavgörat, kodningen piskar mig hårt på ryggen :P
//over and out.

RSS 2.0