Bild från min blonda tid :D

image52

Har blondiner mer kul?

Jag har alltid haft blondt hår, och trivts hyfsat i det. Fast blondt är en ganska trist färg egentligen, man blir så blek. Så nu på senare år har jag vågat att prova något nytt. Från att alltid varit blondin till rödhårig. Det kanske kan sessom ett väldigt drastiskt färgval. Men jag har alltid kännt att jag har smällt in lite i bakgrunden, så nu är det min tid att komma fram och synas. Blond är väl annars en väldigt praktsk färg som passar till mycket, och så är det en mycket säker färg, den sticker inte ut på nått sätt om den inte platinumblond.

Jag trivs iallafall i rött hår för det ger lite krydda på tillvaron, och det är härligt att kunna känna sig snygg ovh lite vild. För det är den kännslan som det röda håret för med sig. Vild och vacker och kanske en smula sexig ibland. Tillsammans med mina långa naglar kan detta bli en farlig komination :P

Så till min fråga; har blondiner mer kul? Det tror jag inte det är bara de som uppmärksammas mer, och så är blondhärfärg alltid modern. Mer eller mindre iallafall. Men jag gillar den röda färgen för att den inte är lika vanlig, det gör att jag blir lite anorlunda än alla andra. vilket jag tycker är kul. När jag var yngre försökte jag ibland att följa andra för att passa in. Men jag har nu insett att jag inte var riktigt nöjd med mig själv, och visste inte vem jag var. Men jag kan med stor säkerhet säga att jag börjar hitta rätt i sökande på mitt egna jag. Mitt självförtroende har blivit mycket bättre och jag är mer nöjd med mig själv. Vilket jag tycker är helt otroligt!

Förut kunde jag inte gå utanför dörren utan smink, och jag var alltid osäker på mitt utseende, men det har jag lyckats komma över. Jag känner mig som en mycket starkare kvinna och jag känner inte lika stor press på mig själv som jag gjorde förut. Jag har mycket att tacka min underbara pojkvän, som har hjälpt mig på så många olika plan, även fast han kanske inte har insett det själv. Att han säger hur vacker han tycker jag är börjar så smått gå in i huvudet nu, och jag börjar tro på det själv.

"En vän är någon som stimulerar ens bästa sidor och står ut med ens svagheter"

Tack för att du finns vid min sida. Jag älskar dig så mycket, och jag kanske inte säger det tillräckligt ofta, men du ska veta att du har mitt hjärta helt och hållet. Du har gett mig så mycket, du är den underbaraste människan jag någonsinn träffat. JAG ÄLSKAR DIG!

//JULIA

Här skall det tjänas pengar!

Äntligen, har jag fått ett sommarjobb. Fick ett mail om det idag. Ser verkligen fram emot det.
Ska snart iväg och träna, det skall bli en Jonke special idag, och alla damerna skall vara med. Han erkade inte riktigt nöjd över oss på den senaste tävlingen, så nu får vi nog lite bakläxa. :D
Sen skall jag träffa min älskling. <3 Längtar

//over and out

Dagens serie ! Haha.

image51

Home Sweet home.

Borta bra men hemma bäst säger man. Nu efter 4 hektiska dagar i Belgien är det skönt att vara hemma. Fast gud vad kul vi hade. Trotts att vi inte var säskillt guldkantade så gjorde vi allafall bra ifrån oss i de klasser som vi ställde upp i.
Maten var kass, och jag brukar inte vara så kräsen utav mig men det här var katastof. Många glada människor fanns det överallt så jag och Gabbe hade det jättekul och var ute och festade och dansade hela lördag kväll. Helt otroligt att det finns så många sköna människor. :) Tack för en jättetrevlig helg! och nästa lördag blir det växsjö, det skall bli kul.
 
Nu skal jag sätta mig med skolarbete, så vi får se om lägger i ett inlägg till lite senare.
//Over and out!

RSS 2.0