Oj, vad tiden går fort!

Man kan bara sitta och undra var all ens tid tar vägen. Svisch säger det, och så har en vecka fallit en emellan fingrarna. Jag säger inte att bara för att det går fort så är tiden bortkastad, men det hade varit skönt att få njuta av stunderna man får lite längre. Till hösten skrivs jag in på högskola och kommer att ännu en gång förvandlas till en hårt slitande student. Kan känna att det är lite surt att man måste sitta i skolbänken minst fyra år till för att överhuvudtaget få ett bra jobb. Men det är så samhället fungerar så det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa och försöka tänka positivt.

Allt eftersom tiden går så tillkommer det mer ansvar, och antalet "vuxenpoäng" blir fler. Jag personligen har ännu inte lärt mig att dricka kaffe helt svart, eller äta sill. hmm. Men jag tycker ändå att min mognads grad blir hög, med tanke på att jag bara är 19 än så länge. Man kan se detta från två perspektiv, ena är att jag har mognat eller ett annant att jag börjar bli tråkig. Fast det är ju helt klart en definitionsfråga. Ni kan med göra detta testet se hur gamla, "host,host" vuxna ni är.

vuxenpoäng

(Genom att trycka på bilden kommer ni fram till sidan.)


Själv tycker jag att jag har varit väldigt vuxen idag, mycket produktiv och inte det vanliga lata jag. Eftersom killen nu jobbar på dagarna får jag hitta på ett sätt att försöka roa mig själv. Så jag har städat mitt rum, lämnat in bilder på kamerahuset för kopiering, fikat med Sofia (kompis), lånat böcker på bibliotektet (tre tegelstenar skall jag lova er). Tre klassiska faörfattare Minette Walters, engelsk kriminalförfattare, Stephen King och Charles Dickens. De två sistnämnda känner de flesta till, så jag ödslar inga fler ord på dem. inte nu iallafall de kanske kan få en rad när jag läst ut böckerna. Nu kan jag nästan förstå varför min vuxenpoäng är så hög.

Jag kommer sluta dagens inlägg med ett litet ordspråk för denna vecka. Hittade det i min kalender, så här lyder det:

- Frukta inte en klok fiende, frukta en dum vän.
(Ryskt ordspråk)



Student 2008 !


Student!


Dagens serie !


Hahaha, älskar Zits



Från en nyckel till en annan.

Idag lämnade jag tillbaka min skåpsnyckel, det kändes jätteskönt. Nu är gymnasiet ett avslutat kapitel i mitt liv, och min framtid ser mer och mer ljus ut. Idag ringde jag på lägenhet i Trollhättan, och det fanns en för mig. Jag får ioförsig dela med en annan men det hade jag redan förväntat mig. Så det ser jag fram emot. Jag hoppas att den lägenheten inte är lika varm som det är här nu. Går knappt att sova här utan att man smälter bort. Äger ingen fläkt heller, så det blir nästa outhärdligt ibland. Får gå och hämta ett glas saft innan jag försvinner helt.

//over and out



Studentbalen 2008

image68

..Jag och min hemmasydda klänning från Studentbalen 2008..
(Visst balen var för någon vecka sedan men man brukar ju säga bättre sent än aldrig)

Student, Smögen och Cykel-roadtripp till Köpenhamn.

iihh, bara två dagar kvar till studenten nu. Längtar nått så enormt. Men det är fortfarande mycket kvar att fixa. Ska göra kolahalsband istället för att ge rosor. tyckte att det var lite roligare, eftersom de inte vissnar. Sen skall jag städa huset, inklusive mitt rum som ser ut som ett bombnedslag som vanligt. Jag fattar inte riktigt varför jag inte kan hålla ordning för mitt rum är inte särskillt stort. Vet inte riktigt var jag skall börja, men jag kan ju alltid börja med sängen, det är ju alltid nått.

Till studenten har jag och några kompisar fixat en cabb som vi ska åka i, den är gråblå om jag kommer ihåg rätt. Senare på kvällen så ska jag och några till in till Gbg (Göteborg för er som inte vet det) och festa. Det skall bli hur kul som helst, och sen till helgen ska vi upp till Smögen. Så det kommer vara fullt upp nu framöver.

Sen på måndag så blir det kanske en cykel-roadtripp till Köpenhamn, det är sjukt långt men jag ska klara det. Men jag återkommer med mer detaljer senare.

Vad är egentligen kvinnligt och manligt?




Vad tycker ni är kvinnligt och manligt?

Tycker ni att dessa exempel på manliga och kvinnliga egenskaper stämmer in?

Manliga egenskaper:

Gränssättande

Resultatinriktad

Logisk

Oberoende

Konkurrensinriktad

Behärskad

Utforskande

Kraftfull

Självhävdande

Djärv

Kvinnliga egenskaper:

Gränsöverskridande

Relationsinriktad

Intuitiv

Beroende

Inriktad på samarbete

Känslosam

Omhändertagande

Mjuk

Förstående

Försiktig

Hade varit rolitg att se hur ni ser på de båda könen.



..??..

Vad gör ett bord till ett bord,

och inte en stol?

Dagens Serie.


image54


Sol och högklackade porr-skor.

Nu har sommaren kommit på allvar här i lilla Stenungsund. Värmen ligger som en vägg när man kommer ut igenom dörren och minsta lilla ansträngning gör så att man blir genom svett. Jag kan stark säga att sommaren i det här tillståndet inte roar mig alls. Alla lovprisar sommaren medans jag nästan kan förbanna den ibland. När solen står högt på himmelen och svetten rinner ned för pannan är inte särskilt tilltalande för mig. Men som dragkampare är detta inget ovanligt fenomen. Bokstavligt talat så badar vi nästan i vår egen svett, som jag i ett tidigare inlägg nämnt.

Nu när säsongen dragit igång är det nästan ett måste, i alla fall från solens sida, att lysa extra starkt. Det skall bli så jäkligt som möjligt att dra ut de andra lagen. Klackarna gör nästan ingen åverkan på backen som är helt uttorkad, och blir hal som en rutschkana. Detta gör att man som lag inte får ut sin fulla potential, och det är synd.

Jag själv kan känna en lätt frustration när jag inte kan få fast fötterna i backen, utan bara glider. Att gå ut från banan och inte vara trött är en hemsk känsla. Ibland känns det lite som om stilett klackar hade varit bättre att dra i militärkängorna. Fast å andra sidan så kan man ju vricka fötterna av sig i stilett, så det kanske inte är en så bra idé trotts allt.

Apropå högklackade skor, så har jag nyligen köpt ett par nya, jättefina svarta skor. Som otroligt nog är i min egen storlek. Storfotad som jag är, så är inte alltid sko-shopping det lättaste. I de flesta affärer går storlekarna som högt upp till 41. Jag har storlek 42, så då kan ni ju lägga ihop ett o ett och se att detta är ett problem. Jag var för några dagar sedan ute och kollade på en underklädes sida på Internet, och gjorde en mycket komisk upptäckt.

Sidan sålde inte bara kläder men även skor, och dessa skor fanns i min storlek. Skorna var väl fina med sina lack och läder detaljer och genomskinliga platåsulor. Jag satt och skrattade tyst för mig själv och konstaterade att det finns fler porrskor i min storlek än vad det finns vanliga skor. Men vem vet det kanske är ett vinnande koncept och jag ska ta och börja använda porrskor istället för där finns i alla fall storlekarna.

Men hur som helst så är jag glad för att det finns några som tänker på storfotade människor, även om det råkar vara lite av sexbranchen. Jag och hela transvestit världen jublar och tackar för detta. TACK FÖR ERA STORA STORLEKAR!

image53
"Nitimur in vetitum semper cupimuscue negata"
- Vi eftersträva alltid det förbjudna och det som nekas oss.


Om jag nu skulle få för mig att köpa ett par skor skulle detta vara en av kandidaterna. Fast jag undrar hur hon får plats med tårna där i (!?) måste vara väligt smärtsammt i längden. Men visst är de fina! Det ända är att jag skulle bli en jätte i de här skorna. Jag är ju redan 180, och jag skulle uppskatta att dessa är närmare 20 cm, det skulle göra mig 2 meter lång. Hmm. Jättelik. Men visst hade det varit lite roligt.

Jag får fortsätta att drömma vidare om den perfekta skon, har inte hittat den ännu men jag kommer lyckas.

//Over an out

RSS 2.0