Julstämmning :D

Åh, vad härligt det är när det börjar närma sig december och man får in och rota i garderoben efter alla sina julsaker. Idag har jag och min sambo varit riktigt duktiga. Vi var uppe hyfsat tidigt för att åka ivåg och handla. Det ekade nästan i kylskåpet för att det var så tomt. Som alltid blir det mycket att bära, var nära att tappa den nya fina julstjärnan som jag köpte.

Har fått låna julgardiner av mamma så efter mycket städande och strykande var det äntligen dags att sätta upp dem. Jag älskar verkligen att julpynta. Så jag har gått på nålar de senaste veckorna för att få sätta igång med jullstöket. Hade verkligen fullt med energi idag känner jag, för nu på kvällskvisten har jag både gjort pepparkaksdeg och gjort chokladkola. Hade lite problem med chokladsmeten, för min bakplåtspappersform som jag satt ihop höll inte, så det var nära att smeten rann ut. Men den fixades lätt med påsklämmor. Så nu sitter jag och väntar på att de ska stelan så att jag kan så in dem i kolapapper som farmor alltid brukar göra.

Det är verkligen roligt nu när man har egen lägenhet att fixa och knåpa lite, så att det blir fint och mysigt. Ska kolla igenom min film gömma och värma lite glögg nu. För det har jag förtjänat efter en sådan här produktiv dag.

XHTML-tonåringen

Hur ska jag få allting att fungera som jag vill? Kodning har sitt egna lilla komplicerade liv, som varken jag eller andrar förstår oss på i olika situationer. ibland uppför sig taggarna som snälla så barn som sitter och leker i sandlådan utan att göra väsen ifrån sig. men för det mesta uppför de sig som trotsiga tonåringar som gör allt för att sätta sig på tvären. Därför krävs det att man han mängder utav tålamod för att kunna ställa allting till rätta. Vilket jag inte alltid har. En riktig kamp utspelas för att jag ska får det som jag vill.Men det är inte alltid det blir som jag tänkt mig ändå. WYSIRWYGOGD = what you se is roufly what you get on a god day: är ett uttryck som har myntats pågrund utav att det blir aldrig som man tänkt sig, intens när man har en bra dag. hmm. får se som jag någonsinn lyckas bemästra denna trotsiga xhtml-tonåringen.

RSS 2.0