Ett kort för att säga: HEJ, Jag är...


image46

Hur skulle ni fylla i eran?

image44

YEAH, EARTH POWER!


image38
image39

Fortsättnig följer .


Det är nästan så man blir mörkrädd.

Världen är på väg mot en mörk undergång om vi inte gör något snart. Jag läste i en artikel att sedan Kyoto-avtalet skrevs så har de stora länderna ökat sina utsläpp med 11%. Jag fattar inte att de kan gör det. Har man skrivit under ett avtal så måste man hålla det. Mitt förtroende för dagens politiker har gått ned nått så avskyvärt, och jag kan inte förstå att det inte görs något för våran planet.

Vi människor är allt för egoistiska för att inse att det vi gör skadar miljön, allt hanladr om kapital och den egna vinningen. Men detta kommer bara kunna hålla i ett litet ta till, för allt det där är kortsiktigt. Den egna vinningen nu för stunden. Men vad skall hända för framtida generationer? Mina barn och deras barn? De har också lika rätt till jorden, även om de inte har fötts ännu. Jag blir så arg att inget görs, och även fast folk gör saker är det inte tillräcklligt.
image37


VI måste sluta upp och vara så egoistiska och tänka mer på framtiden och vad dagens handlande kommer ha för konsekvenser imorgon. Vad skulle jag och du kunna göra för att förbättra världen? Jag har äntligen fått upp ögonen och kommer absolut inte att stänga dem igen.

Vi har bara en jord så var rädd om den!

Mina ALSTER!




Här är några bilder som jag har fotat och gjort i photoshop.
Vilken är er favorit?


image36

Du är mitt allt.

Hur kan en person få ens värld att rubbas helt? Hela mitt kosmos är i gungning på grund utav en person. Dennes kraft får mig att glömma allt, får mig att drukna in i ett skönt välbehag. Jag är helt såld, och jag kan inte förstå hur mitt liv skulle vara utan denna personen. Du är den som får mig tillbaka ned på jorden, men också den som får mig att sväva iväg i mina tankar. Jag är så tacksam att du finns i mitt liv, kan inte föreställa mig ett liv utan dig. Tack för att du finns!

"Men snart så börjar solnedgången lägga sitt varma sken över himmlen. Och en ny stjärna tänds. Den lyser starkast av dem alla, där den sitter mitt på himlavalvet. Medans alla de andra stjärnorna faller vid gryningen så lyser denna stjärna fortfarande lika starkt. Den räds inte för solens första spröda strålar, som reser sig ifrån horisontens kant. Även om stjärnan inte syns på dagen, så finns den där vakandes över solen, ända tills natten lägger sin mantel över dem. Solen slumrar in i djupa drömmar, medans stjärnan strövar med ett vakande öga. Deras träffar är flyktiga, och försvinner lika snabbt som de kom. Gryningar och solnedgångar kommer och går, natt blir till dag, och höst blir till vår."

image14

Vi tog hem osten !

ÄNTLIGEN! efter 10 år som klubb har vi tagit hem osten i Boxholmsdraget. Jag är så stolt över mina lagkamrater som drog hem osten i mix-klassen.

Stort Grattis till dem !

Här skall ni få se på lite fina dragkampsbilder.


Bilden till vänster: Här har vi en lagbild ifrån GENSB 2006. Eftersom vi bara var två ifrån våran klubb fick vi samdra med två svenskat, en sydafrikan, två holländare, en belgare och en Lett. Det gick hyfsat bra för oss trotts att vi aldrig dragit tillsammans innan. Vi kom någonstanns i mitten så vi var inte sist iallafall.
Bilden till höger: Ett par riktigt starka dragkampshänder.

Det är ofta väldigt jobbigt och otroligt lerigt, men allt blir värt det när man vinner draget. Då glömmer man all smärta för ett tag.


image19image20











image21

Här har ni fått ett litet smakprov på Sporten DRAGKAMP! Hoppas att ni har fått upp ögonen för denna annorlunda och mycket roliga sport. Det kommer komma mycket mer dragkampsbilder för säsongen har precis bara börjat.
Sen kommer VM här i Stenungsund i September så då kommer allt vara en enda stor Dragkamps fest.

Solen skiner, och livet leker.

Allt blir så mycket lättare när solen skiner ute, humöret ligger på topp och allt känns så mycket lättare. Min pojkvän säger att jag blir som en helt annan person när solen skiner, och det kanske stämmer till en viss grad. Jag känner personligen att det är mycket lättare att vara glad om det är fint väder, för när det regnar sitter man bara inne och degar.

Regniga dagar kan vara väldigt deprimerande för de tar fram det mörka och sorgsna tankarna i en. Det funkar nästan som en magnet, regnvädret drar till sig alla deprimerade känslor. Man blir också så förslappad och trött när det är dåligt väder. Det enda man vill göra är att krypa så långt under täcket som möjligt och inte komma ut igen.

Imorgon kommer det regna säger det på tv. VARFÖR!? Jag ska iväg på min första tävling för iår. Fast ioförsig om man tänker efter så är det ju trotts allt Boxholm vi pratar om. De har kroniskt regnande där borta, iallafall när vi dragkampare samlas där för att tävla om ostar. Jag hoppas verkligen att det håller upp imorgon för det är inte kul att gå runt och vara dyngblöt enda in på kroppen. Jag har varit med om tävlingar där jag gått runt stelfrusen och det är inget att rekomendera.

Jag hoppas att det kommer gå bra, och jag är lika nervös som vanligt. Detta är min tredje säsong och jag har fortfarande inte vant mig. Hmmm. Nu ska jag ialafall försöka gå och förbereda mig mental, känns som om jag skall bryta ihop snart. Men en sak som är bra det är att jag väger det jag ska, så det behöver jag inte oroa mig över.
ww.stenungsundsdragkamp.se

Denna sidan kan ni beöka om ni skulle vara intresserade av sporten Dragkamp och bor i närheten av Stenungsund. :) Ser framemot att få dra med er om ni har tid och lust.

Fyra bugg & en cocacola!

Oj, vad man blir svettig av ett två timmar långt buggpass, det bara dryper om en (ja det var kanske lite av en överdrift, iallfall i mitt fall). Men det är väldigt roligt så man tänker nästan inte alls på svetten, om den inte sitter på ens danspartner det vill säga. usch. Jag vet att jag egentligen inte borde säga något för jag svettas också, men det är något som sticker till inne i mig när jag får hela min arm i gubbsvett. Nästan som en elektrisk stöt som går enda ut i tårna. Det är inte så att jag har något emot gubbar så men BYT tröja för sjutton i pausen, så slipper jag iallafall lite av era svettfloder.

Jag har många gånger frågat mig varför killar svettas så mycket, vad kan det bero på? Jag har ett flertal gånger stått och kollat på killarna i min dragkampsklubb, där rinner svetten och bildar små droppar längs näsa och haka för att sedan falla ned på kläderna. HUmm! Jag själv sväller upp som en röd tomat så fort jag gör något ansträngande, det är inte så roligt det heller.

Jag skulle gärna vilja lära mig att svettasordentligt. För den svett som jag ger ifrån mig på buggen är inte alls så stor. Fast om jag tänker efter så är det kanske inte bra att jag lär mig svettas ändå. Då kommer jag få sådana där pinsamma ringar under armarna och det vill jag naturligt vis inte. Så man kan ju säga att detta är lite av en pest eller kolera situation! Antingen får jag ta och svälla uppp som en röd tomat eller få ringar under armarna. Så nu blir frågan till er: Vad skulle ni välja i den här situationen pest (röd tomat) eller kolera (ringar).

Nu skall jag ta och pallra mig ned och duscha bort all gubbsvett och min egen. Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!

Over and out// Julia

SKOLA, skönt att det snart är över.

Skola, skola och åter skola, HAR DET ALDRIG NÅGOT SLUT! jo den är slut om exakt 36 dagar, men fram tills dess kommer min hjärna få gå på högvarv. Hoppas att den inte blir alldes för överhettad, så jag kan använda den på högskolan till hösten. Detta var bara ett lite förök att komma bort från skolarbetets stimulerande värld för en stund. Måste ta itu med det nu för annars kommer jag aldrig få det färdigt.
image4


Kan känna att mycket av den inofrormationen jag skall skriva om är väldigt svår smällt i vissa lägen. Hmm. Nej nu skall jag sluta skjuta upp det.

Over and out // Julia

Kan det bli bättre?!

Sovmorgon är som ljuv musik i mina öron, bara kunna ligga kvar i sängen och mysa. Men efter en stunds dagdrömmeri är det dags att komma tillbaka till verkligheten igen. Från täckets varma, mjuka yta till det kalla och hårda golvet. I förebyggande syfte borde jag på min 19 år här på jorden lärt mig att hantera denna situation, men jag tycker att det är lika obehagligt varje gång.

Sängen skulle jag säga är min största hobby, för den är så otroligt mångsidig man har aldrig tråkigt i en säng. Jo det finns ju undantag men för det mesta är det bara trivsamma upplevelser. Jag tror att jag nu på senare år har lärt mig att uppskatta sängen mer, eller så är det för att jag börjar bli gammal och inte orkar gör nått annat än och ligga på sängen.

Som stor tv konsument som jag är så är sängen helt oumbärlig, den tillåter fullständig frihet när det kommer till olika sittställningar. Upp och ned, på sidan, på magen, på ryggen, allt är möjligt. Detta ger en möjlighet till ett väldigt mångsidigt tv-tittande, och jag lovar att det blir lite roligare om man testar på nya sittställningar under varje paus.

Det finns bara ett problem med hela den här grejen, och det är att sängen ser ut som ett slagfält efteråt lakan, täcken, kuddar och madrasser i en enda röra.

MEN jag tycker att det är värt det. Eftersom tv-tittande blir så mycket mer spännande. Man kan nästan säga att jag kommit på något helt nytt och revolutionerande inom tv-tittande. Har ni något förslag vad man skulle kunna kalla denna nya form?


Over and out // Julia
image2

RSS 2.0